Maandag:

Het was de laatste dag goed weer dus aten we natuurlijk nog eens buiten. Dat vond ik leuk en gezellig. Een taal- en spellingtoets stond vandaag ook op de planning. Die waren nog niet zo moeilijk vond ik. Zo dat was de maandag alweer!

Dinsdag:

Er was één toets die we moesten maken, dat was Frans U27. Elke dinsdag hebben we ook twee uurtjes taal. Dat ging over een bepaalde tekst die je met de juiste klanken moest uitspreken. Ik vond dat heel tof want we mochten per twee dat oefenen met kaartjes en daarna in groepjes de tekst voorlezen. Voilà ook deze dag zit erop! 

Woensdag:

Vandaag hadden we muzocarrousel. Heel de school heeft dan muzo. Het vijfde en zesde leerjaar werden verdeeld in verschillende groepjes, elke groep ging naar twee klassen. Het was zo leuk dat ik was vergeten foto’s te maken. En dat was onze woensdag weer!

Donderdag:

We begonnen de dag met Lego, voor heel de voormiddag. Dat is natuurlijk heel plezant. Een dialoog van Frans was voor na de middag. Ook Het Spoek moesten we voor de tweede keer doen en dat ging deze keer goed. Het was een topdag maar die dag was dan ook weer snel voorbij. 

Vrijdag:

De laatste dag van de week maar ook de laatste dag voor de Paasvakantie. Het was een keileuke dag want we zijn met de bus naar Hasselt geweest. Eerst waren we naar het Modemuseum geweest, daar moesten we vraagjes invullen in een boekje. Daarna zijn we naar de Japanse tuin gewandeld, daar hebben we een wandeling gemaakt en verschillende dingen voorgelezen. Het was wel heel koud maar we hebben het overleefd hoor! Ten slotte zijn we gaan schaatsen en dat was ook super leuk!

Het was een keitoffe week. Ik hoop dat jullie mijn verslagje ook leuk vonden. :)  


En nog een fijne Paasvakantie!