Dag jongens en meisjes,

 

Ik heb al even uitgekeken naar de week dat ik reporter mocht zijn.  Uiteindelijk was het deze week zover, maar zoals jullie zelf ondervonden hebben was het wel een bijzondere week voor ons.

Op maandag zijn we de week al goed begonnen want:

Zoë is 11 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. We kregen lekkere cake. Dank u voor de lekkere cake Zoë. Tijdens de speeltijd waren de jongens zoals altijd aan het voetballen. Na de speeltijd was het tijd om Frans te doen. Daarom gingen we naar de computerklas. Tussendoor hadden we toets mondeling van Frans. Na al de lessen was het middag. Door de corona moeten we terug in de klas eten. 

Dinsdag was het een speciale dag.

De sint was in de klas geweest, want er lag veel snoep. Lien was er al blij mee. Helaas was het ook een mindere dag, want de meester was ziek. We kregen nu les van vervangjuffen. Tijdens de lessen waren er ook kinderen online mee aan het volgen. Tijdens de zoempauze hebben we ook even met deze leerlingen kunnen praten.  En zo vloog de dag voorbij.

Woensdag een dag met juf Lara.

Vandaag was meester Koen er nog niet, dus hadden we juf Lara. Daarvan kregen we toets taal.  De kinderen van begrijpend lezen die met meester Koen meegaan, mochten nu met meester Jeroen mee.  Na taal hadden we Frans. Het nieuwe thema U24. Het was speeltijd. Op de speelplaats stond een mobilhome van Sinterklaas.  En zoals altijd speelden de jongens raar. Ze hadden een nieuw spel bedacht: door de waterplas lopen. Ze waren helemaal nat.

Donderdag een dag thuis.

Zoals jullie weten is de meester nog ziek en moesten we twee dagen thuis blijven. Dat betekende niet dat je vrij mocht spelen. Je moest eerst je taken maken, dat heb ik ook gedaan. Na mijn taken had ik zin om met de Lego te spelen. Zoals jullie op de foto’s zien heb ik een tafel vol Lego. Daarna had ik zin om buiten te spelen. Dat is altijd gezond! Ik ben namelijk heel geïnteresseerd in fotografie. Van mijn peter heb ik een tent gekregen waarin ik foto’s van de natuur maak. Je moet er veel aandacht aan besteden en geduld voor hebben.  Ik heb daar een uur of twee in gezeten. Zo kwam de dag op zijn eind.

Vrijdag de tweede dag thuis.

Helaas hebben we de Sint op school moeten missen, maar desondanks heb ik er thuis toch nog een leuke dag van gemaakt.

Deze ochtend zijn we al vroeg de bos in gegaan. De zon kwam net op. Na het wandelen was het tijd om voor school te werken samen met andere kinderen. Daarna was het tijd om buiten te spelen. Lekker gezond. Ik heb ook een dribbelparcours gemaakt om te basketten. Na het basketten sprong ik even op de step en daarna op mijn bmx. Zo kom ik even tot rust. In de late namiddag ben ik ook nog even in de garage gaan darten. Zo was ik ook nog even bezig met wiskunde. Want bij darten moet je veel hoofdrekenen.  

Ik vond het eer om reporter te zijn, helaas vloog de week voorbij! Groetjes Jodi.