Maandag: een dag met veel toetsen

Maandag hadden we toets Godsdienst. Het leukste aan de toets was dat we onze boek mochten gebruiken! En we hadden toets Frans van U22. Heel veel jongens zeiden tegen mij dat ze stress zouden hebben als ze oog in oog voor Meester Koen moesten articuleren. Maar ze werden meteen blij omdat we ons zelf moesten opnemen!  

Dinsdag: 

In het eerste uur moet Meester Koen ons huiswerk bekijken en je raad het al…
Ik had mij taal huistaak niet gemaakt pfff. In de eerste speeltijd had ik een hele vieze banaan. Milan pakte mijn banaan af en gooide die over het hek heen. Maar hij had pech. De juf sprak hem aan en hij moest mijn banaan terug halen.

Woensdag: Lekker gaan zwemmen!

Vooraleer we gingen zwemmen hadden we de herkansing van toets wiskunde MMR. We kregen die herkansing omdat de toets MEGA SLECHT gemaakt was !
En daarna gingen we zwemmen. Bij de laatste oefening, watertrappelen, ging het HELEMAAL FOUT! Ik deed de oefening met Juul VZ en we verdronken bijna bij de oefening pff.

Donderdag: Lekker gaan ravotten! 

Als eerste moesten we het werkwoord faire kennen. Ik dacht eerst dat we een onverwachte toets gingen krijgen. Dat was het niet, we moesten het gewoon kennen.
En daarna het leukste van de dag! Naar het speelbos gaan en het eerste spelletje was Levende Stratego. Ik was maar 2 meter bij de vlag vandaan maar Mohammed tikte me aan. Dat was super jammer. Elke keer dat ik terug daar was werd ik aangetikt. :-(
En bij verstoppertje was ik in de struiken en ik raakte iets aan en het deed echt SUPER VEEL PIJN. De vlek van die plant is er nog op mijn hand. Uiteindelijk was het een superleuke dag. Op de terugweg werden we bijna aangereden door een trein. Gelukkig heeft iedereen het gehaald.

Vrijdag: De laatste dag van de week.

Als eerste hebben we overhoring Frans gedaan. We kregen daarvoor, denk ik, 5 minuten de tijd. Het was ook niet veel wat we moesten schrijven. En in de middagpauze had ik ruzie met Saif omdat hij samen met Senne mijn broer probeerde te slaan. En als broer wou ik hem verdedigen dus ik tekelde Senne op de grond. Daarna kwam Tristan zich ermee bemoeien. En daarna waren ze met zijn vieren op mijn broer aan het slaan. Op dat moment was ik heel hard aan stressen, dus ik wachtte niet en ik sloeg Senne en Saif in hun gezicht. Gelukkig kwam Juf Annelies erbij en daarna vertelde ik alles aan haar en ze begreep mij. Ze heeft Saif, Senne en Tristan straf gegeven. Ze moesten in de hoek staan en gelukkig was de ruzie voorbij. Nu hebben we het weer allemaal het goed met elkaar. 

En dit was mijn week als reporter!