Hallo iedereen!

Normaal was ik nu aan het schrijven over zeeklassen, maar covid had daar blijkbaar geen zin in. Dus nu was het een iets gewonere week.
We hadden net van de meester een presentatie gekregen van wat we allemaal gingen doen op zeeklassen. En op het einde van de dag wisten we dat het waarschijnlijk niet door ging gaan, door covid. (uiteraard!) 

Maar, we hebben toch nog een leuke week gehad!

De week begon gewoon zoals alle andere weken. Maar deze week was toch een beetje anders dan de rest. We hebben dinsdag een nieuwe haan gekregen.De eerste haan (of haantje is meegepakt door een beest of zo,want ze weten niet door wat.
Zoals altijd deden de jongens gek tijdens de speeltijd. Ze waren aan het gooien met een bananenschil:).Ik snap nog steeds niet waar ze de inspiratie vandaan halen:):)
De andere klas had èèn of twee besmettingen en moest daarom vorige week in quarantaine en mochten deze dinsdag er weer uit. 
Donderdag hadden we vooral wiskunde we hadden in de voormiddag en in de namiddag wiskunde.
En vrijdag was veruit de leukste dag van de week. Dat kwam door de sportieve uitdagingen op het terrein van het Demerstrand. We deden eigenlijk wel genoeg opdrachten maar wel niet allemaal. We hebben minstens zes opdrachten gedaan. De ballen in het net gooien en opvangen vond ik het fijnst want daar moet je het meeste doen ;-).

Waarschijnlijk was het leuker geweest op zeeklassen, maar al bij al viel week deze week ook nog wel mee ook al is corona er nog steeds.

Hopelijk vonden jullie het ook zo’n leuke week!!!

Daaaaag!!!