Hallo iedereen!

Deze week was  mijn beurt om de reporter van de week te zijn.Hopelijk vinden jullie het fijn!

MAANDAG

Maandag hadden we een interessante wiskundeles over een getal op een breuk te zetten. Na de middagspeeltijd hadden we ook nog een leuke spelling- en taalles. Dit was de 1ste dag van de week.

DINSDAG

We hadden een taal- en spellingles. We hadden ook nog godsdienst en dat ging over vriendschap.Daarna hadden we ook nog een turnles van meester Jeroen. We hadden ook nog RSV en we hadden het over het geslachtsdeel van de jongens. We hadden ook nog gekeken naar Dokter Bea.

WOENSDAG 

Woensdag hadden we 2 uur Wiskunde en dat was best interessant.Na de speeltijd begonnen wij met een Frans toets en mondeling. Bij de meeste kinderen ging dit niet zo goed.Maar bij sommige wel.En toen was de schooldag al voorbij.

DONDERDAG 

Donderdag hadden we een taalles en spelling.We hadden ook RSV, dat ging over de menstruatie.We hadden ook nog godsdienst en dat ging over vriendschap.We hadden ook nog klaswissel en gingen werken met een greenscreen.Het was totaal niet makkelijk.

VRIJDAG

Vrijdag hadden we turnen en we gingen dansen op het liedje van Camille. We hadden ook klaswissel, dus wij gingen naar Meester Koen. We hadden iets gemaakt dat te maken heeft met Pieter Bruegel, dat was een kunstenaar uit de middeleeuwen. Niet makkelijk, dus.

De week is echt voorbij gevlogen! Het was superleuk om een reporter te zijn. Volgende week komt er weer een nieuwe reporter. 

Doei!

-Fien