Hoi allemaal, deze week was het mijn beurt om reporter van de week te zijn. Hopelijk vinden jullie het fijn.

Maandag 

De eerste les van de week was RSV (relationele en seksuele voorlichting). We leerden over wat er verandert in de puberteit.Toen moesten we iets maken in groepjes van 2 tot 3 kinderen. We hadden ook een beetje Frans en een lesje wiskunde. Na de middag was juf Leen er we hadden de lessen taal en spelling, dit was de eerste dag van de week. 


Dinsdag 

We begonnen de dag al meteen met een toets van godsdienst, daarna hadden we wiskunde en een aantal kinderen gingen met juf Lara mee. Na de speeltijd hadden we opnieuw een toets, dit keer een luistertoets van taal. Het laatste uur voor de middag hadden we turnen bij meester Jeroen. Namiddag hadden we weer een beetje RSV en nog een WO toets over ‘Ons zonnestelsel’ en toen was de dag al om.

Woensdag 

We begonnen met een beetje taal en wiskunde van juf Leen. Na de speeltijd kwam juf Truus voor opnieuw een les wiskunde en een beetje Frans, de dag was niet heel speciaal.

Donderdag 

De dag begon met een aantal leuke toneeltjes van godsdienst in verschillende groepjes, gevolgd door een lesje wiskunde. Na de speeltijd hadden we een les taal met juf Leen en ook nog een beetje spelling. Toen was het alweer de laatste middag van de week, namiddag hadden de kinderen van klas gewisseld, dus wij waren bij meester Koen. Daar leerden we wat meer over de schilder Pieter Bruegel de Oude en zijn schilderijen en toen was het aan ons. We moesten voor een greenscreen foto’s maken en toen ging de bel al van de laatste speeltijd. Toen die gedaan was, gingen we naar de computerklas om die foto’s te bewerken. Al snel ging de bel! De school was uit! 

Vrijdag 

We hadden VRIJ! Joepie, een extra lang weekend!

Dit was het einde van de week, volgende week komt het verslag van de nieuwe reporter online.

Doei! Frie