Deze week ben ik jullie reporter. Ik heb er heel veel zin in!

Hopelijk jullie ook, Geniet van mijn verslag!

Maandag

We begonnen de week met wiskunde, een best saaie les. Na de speeltijd leerden we een liedje over de planeten en kregen we een overhoring van Frans U25. Namiddag gingen we verder met het schrijven van een brief en als laatste keken we naar een film over ‘Rocko's Modern Life’. Ook kregen we het nieuws dat bij ons in de klas een paar kinderen in quarantaine moesten.

Dinsdag

Voormiddag hadden we les van juf Lara. Frie was vandaag jarig, jammer genoeg zat ze in quarantaine! Nadat we via een Google Meet voor haar hadden gezongen kregen we een les godsdienst. We moesten een gedicht beschrijven en er een tekening van maken, ik vond het best leuk. Daarna hadden we ook nog turnen, we hebben gevoetbald, dat vind ik niet zo leuk. Namiddag nam juf Truus het weer over. Ook kregen we het nieuws dat de andere klas in quarantaine moet! Toen werd het spannend voor vrijdag!

Woensdag

Vandaag hadden we toets van wiskunde (MK, MMR en LPD). Juf Leen was terug na haar coronabesmetting. Bij haar hadden we taal en nog maar eens turnen (handbal). Ik vond het wel leuk. Ondertussen waren we nog maar met zeventien in de klas!

Donderdag

Vandaag begonnen we de dag met de laatste godsdienstles van het thema over Paulus. Gelukkig zijn we daar nu van af! Ook zijn we in de computerklas geweest en nu zijn onze brieven helemaal klaar. Na de middag kregen we eerst een beetje uitleg over de uitstap naar de Cosmodrome, daar kijkt iedereen al naar uit! (corona nieuwtje 1: Kaat en Senne hebben positief getest op corona, met de nieuwe regels mag de rest morgen normaal terug komen. Nieuwtje 2: De andere klas mag morgen toch meekomen en dat is ook door de nieuwe regels.)

Vrijdag

Vandaag gingen we naar de Cosmodrome, een leuke plek in Kattevenia waar je heel veel kan leren over ons zonnestelsel. Voormiddag zijn we begonnen met een opdrachten-wandeling, dat deden we in groepjes. Tijdens de wandeling is er ook nog iets gebeurd, Juline had zoveel last van blaren dat zij de helft van de wandeling op haar sokken had gedaan 😏. Na de wandeling kregen we nog een film over de ruimte te zien, in de 360° zaal. Na de lunch moesten we per twee een raket maken, om deze nadien te lanceren. Sommige gingen wel erg hoog! En zo kwam er toch noch een einde aan deze leuke dag.

Zo, mijn week zit erop,

en ik hoop dat jullie mijn verslag leuk vonden!

☺☺☺👍😀😃