Hey zesdeklassers! 

Deze week was het mijn beurt om het klasnieuws te brengen. Het was een speciale week in aanloop naar een lange kerstvakantie.

Maandag

De eerste dag terug school voor 6.2 na een lange tijd thuisblijven.Verder was het een doodgewone dag.

Dinsdag

In de voormiddag maakten we een wiskundetoets. Daarna vierden we Marie haar verjaardag. Ze trakteerde op een zakje chips en snoep. Dat is niet toevallig, want ze is een echte snoepkous.😀. Na de middag leerden we in de W.O.-les over de ongewervelde dieren, zoals slijmerige slakken en lelijke lintwormen. We sloten de dag af met een kerstconcert op de boomwhackers.

Woensdag:

Mercredi, on a fait un test de français sur les fruits et les légumes. Quelques élèves avaient emporté des fruits ou légumes en plastique. Après on suivait encore un long cours de mathématiques.

Donderdag:

Donderdag was een echte toetsen dag: we maakten er vier! Eén ervan viel nog wel best mee: het Frans dialoogje â€˜Cédric veut des pommes.’ Tijdens de W.O.-les hebben we hard moeten lachen om juf Truus die uitlegde waar haar staartbeen zat.

Vrijdag:

Vrijdag was een topdag! Heel de dag feesten… Samuel was jarig! Hij trakteerde in de klas met een zakje chips en een lolly. We haddenvervroegd kerstfeestje. We wisselden onderling leuke cadeautjes uit.

Ik wens jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

                             En tot in 2022!

Astrid