Hier een samenvatting van de week.

MAANDAG

De dag startte met wintertemperaturen, zowel binnen als buiten. De verwarmingsketel was stuk in school! Gelukkig was de ketel namiddag hersteld. We hadden les taal en een beetje Frans, niet zo moeilijk. Voor Frans moesten we groepjes maken voor een toneeltje. We zijn ook van plaatsen gewisselt, nu zit ik naast Juline en Sebe.

DINSDAG

Vandaag was het wel lekker warm in de klas. We startten de dag met een les godsdienst en leerden wat bij over Paulus. We hadden ook les W.O. . Daarvoor moesten we naar de computerklas. Op de computers maakte we taakjes over zoogdieren, reptielen, amfibieën…. Tijdens de grote speeltijd waren er een paar groepjes aan het praten, voetballen of op het gras aan het spelen 

WOENSDAG

We hadden vrij!

DONDERDAG

Eerst hadden we les wiskunde, het ging over schattingen. Dan speeltijd en daarna les taal bij juf Nele/Leen. Daarna boterhammentijd. Namiddag deden we Frans en les W.O. van juf Truus .

VRIJDAG

We startten de dag met koekjes bakken. Als ze gebakken waren, mochten we ze versieren met toppings .Dan deden we 2 oefeningen wiskunde en een beetje Frans. We moesten ons toneeltje oefenen. Dan was het etenstijd en daarna gingen we knutselen. We maakten allemaal een mooie sneeuwpop in de sneeuw .

Toen was de week om.

Dit was een supertoffe week, hopelijk vonden jullie dat ook.