Hier mijn verslag van de derde week van november.

 

Maandag was Sibe jarig! We kregen een zakje met snoepgoed. We hadden een boeiende les over COP 26 over de oplossing van de opwarming van de aarde.

Dinsdag  was het fluodag. Iedereen mocht fluo verkleed naar school komen. We maakten ook een foto in het donker:iedereen zag je heel goed! BOODSCHAP = draag fluo in het verkeer en je wordt gezien!

Woensdag hadden we een toets over GB {getallenkennis en bewerkingen}. Tijdens het laatste uur hadden we turnen zonder meester Jeroen. Hij is ziek, dus we speelden leuke spelletjes zoals vlaggenroof, vlaggenspel en telefoneren. Als je iets fout deed werd je door de personen die langs je zaten gekletst op je bovenbeen.

Donderdag na de speeltijd is er iets gebeurd. Oei,Juline dacht dat ze in de zetel zat en gebruikte de kast als hoofdkussen. Iedereen moest lachen maar natuurlijk Juline het hardst. Het laatste uur hadden we een les W.O. over aluminium gemaakt van bauxiet.

Vrijdag was het de laatste dag voor het weekend! Voormiddag hadden we geen boeiende les. Maar na de grote speeltijd mocht iedereen een nana maken. Iedereen zijn nana was erg mooi! 

Het was leuk een weekje reporter te zijn!