Hier kunnen jullie mijn verslag lezen van deze korte schoolweek. 

Deze week begon goed met een extra vrije dag, namelijk Pinkstermaandag. Dit was ook de verjaardag van mijn zusje. Ze werd 8 jaar :-)

Dinsdag zijn we de dag begonnen met een les wiskunde. Dit was een les over cijferen van juf Leen. Na de les wiskunde hadden we een toets van spelling op het programma staan. Na de speeltijd volgde er een minder aangename verrassing, want toen kregen we een onverwachte toets van begrijpend lezen. Normaal hadden we daarna turnen, maar omdat meester Jeroen ziek was, viel dit weg. In de plaats daarvan hebben we over de zeeklassen gebabbeld met de juffrouw en kregen we ook de kamerindeling al mee. 

Op woensdag was het belangrijkste de toets van wiskunde. Deze ging over metend rekenen en meetkunde. De andere delen hebben we verderop in de week nog moeten maken.

Donderdag begonnen we de dag met een toets van wiskunde over getallenkennis en  bewerkingen. Daarna hadden we een les spelling in de computerklas via Kwel.  In de namiddag hadden we normaal geen turnles maar juf Truus had er voor gezorgd dat we toch het geplande fietsparcours konden doen. Ook werd er toen beslist wie zijn fiets moet meenemen op zeeklassen en wie niet. 

Op vrijdag begon de dag pittig met twee toetsen. Eentje van wiskunde (logisch en probleemoplossend denken) en eentje van taalbeschouwing.
Bij juf Truus kregen we ook de tekst van ons toneeltje voor zeeklassen mee zodat we dit goed kunnen inoefenen thuis. Ook een hele stapel toetsen die verbeterd waren, kregen we terug mee naar huis om te laten tekenen. 

Het was misschien een korte week maar toch hebben we veel gedaan op die 4 dagen. 

Ik hoop dat jullie mijn verslagje leuk vonden.