Hallo allemaal! Dit is een verslag over een week in de klas 6.1.

Maandag

In de voormiddag zijn we met een nieuw thema van W.O gestart over duurzaamheid. Na die les was het middag. We hebben leuk gespeeld in de speeltijd. In de namiddag hadden we taal daarna ging de bel en de dag was voorbij.

Dinsdag

Het eerste uur van de dag hadden we spelling daarna hadden we wat godsdienst en wiskunde. Het laatste uur van de voormiddag gingen we turnen: we hadden biebtest. Toen was het middag. In de namiddag hadden we weer W.O. Toen was de dag alweer om.

Woensdag

Vandaag is het een halve dag. En hadden we wat taal, wiskunde en nog wat. Als we goed meewerken, doen we soms een tussendoortje dat noemt 'De juf zegt'. Dan zegt de juf iets bijvoorbeeld: "De juf zegt: spring 10 keer." Maar als de juf zegt 'spring 10 keer' zonder de juf zegt te zeggen en je doet dat, dan ben je uit. 

Donderdag 

Vandaag deden we in de voormiddag eigenlijk niets speciaal, alleen hadden we het laatste uurtje turnen. In de namiddag hadden we een workshop van WWF die we hadden gewonnen. We kregen heel wat uitleg over ons thema van W.O. . Daarna moesten we proefjes doen. Het was een leuke namiddag. 

Foto's van deze workshop vind je op de website van de school.

Vrijdag

In de voormiddag hadden we les zoals normaal. In de namiddag gingen we knutselen. We mochten kiezen bij wie we zaten, dat was heel leuk. Het ging over hoe steden in de toekomst eruit zouden zien in papier.

Dit was onze week in 6.1 hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!