Dit is mijn verslag over de week in 6.1.

Maandag

Maandag hebben we in de voormiddag allerlei dingen gebouwd met lego in groepjes van 2. Ik vond dit heel leuk om te doen. Namiddag hebben we met juf Leen een taalles gehad over signaalwoorden.

Dinsdag

In de voormiddag hebben we spelling, wiskunde, begrijpend lezen en turnen gehad. Tijdens turnen moesten we soms een rondje lopen rond de speelplaats maar met het mondmasker geraakte je snel buiten adem. Namiddag hebben we met juf Truus nog wat wiskunde en Frans gedaan.

Woensdag

We hebben de hele voormiddag verder gewerkt aan Lego. Hierbij waren ook 2 opdrachten waarmee je een kraan en hond moest bouwen met een motortje. Ik vond dit leuk om te doen.

Donderdag

In de voormiddag hadden we juf Leen. We hebben In de computerklas wiskunde en Scoodle gedaan. Na de speeltijd hebben we een taalles afgemaakt en gelezen. Na de middag hebben ze met meester Jeroen geturnd. Je kon kiezen uit basket, trefbal en voetbal. Ik heb voor basket gekozen en heb 2 keer gewonnen met het spelletje onder druk.

Vrijdag  

Eerst hebben we een wiskundetoets gehad van getallen en bewerkingen. Daarna hebben we 4 filmpjes gekeken van hoe je bepaalde goocheltrucs moet doen. Daarna moest je in groepjes van 2 die goocheltruc oefenen. Na de speeltijd hebben we een openboektoets gehad van godsdienst. Na de toets moest je in groepswerk leren over de Goede Week. Namiddag hebben we ons vaderdagcadeau afgewerkt.

Ik hoop dat jullie mijn verslagje leuk vonden.