Hallo allemaal, ik ga nu vertellen over de derde week voor Pasen. Veel plezier!

maandag

Het eerste lesuur hadden we toets W.O. van kaartvaardigheid en daarna moesten sommigen kinderen ook nog hun Mep presentatie doen, omdat we daar vorige week te weinig tijd voor hadden. De hele namiddag hebben we gewerkt aan begrijpend lezen en we moesten proberen wonden na te maken. We konden een schaafwonde, snijwonde, tweedegraads brandwonde en een open beenbreuk namaken.

dinsdag

Het eerste lesuur namiddag moesten een paar kinderen weg om met juf Sanne mee te gaan voor spelling. Voor de rest hadden we die dag niks speciaal gedaan.

woensdag

Vandaag moesten we met twee een dialoog van Frans doen: ‘Au marché’. Bij de meesten is dat heel goed gegaan.

donderdag

Vandaag hadden we voormiddag opnieuw een spreekbeurt. Maar deze keer over een reis die je hebt gemaakt. En er zaten ook heel interessante en fijne bij. En ook dit is voor bijna iedereen supergoed gelukt. Namiddag waren we naar het Demerstrand geweest, omdat we niet meer kunnen zwemmen en dan krijgen we die week ook geen tweede turnles. We waren eerst naar het speelbos geweest waar we 20 min. konden spelen en daarna naar de speeltuin en het was heel fijn.

vrijdag

Sommige kinderen moesten nog hun reisverslag presenteren dus dat hebben ze ook nog gedaan. Op het einde van de dag kregen we veel toetsen terug: W.O., Mep en Frans. Voor de rest was het niet echt een speciale dag.

Dit was mijn weekoverzichtje als reporter, tot de volgende keer!