Ik bezorg jullie een verslag van deze week.

Maandag

Het heeft voor de eerste keer gesneeuwd dit jaar. We hebben op school sneeuwballen op elkaar gegooid, terwijl dit eigenlijk niet mocht.Voormiddag hadden we juf Truus en zij gaf ons een lesje S.O. Toen was het middagspeeltijd en hebben we zoals ik al zei met sneeuw gegooid. Na de middag hadden we een toets van taal bij juf Leen / Nele.

Dinsdag

Het was een superleuke dag! Meester Jeroen kwam terug van ouderschapsverlof. In de les van turnen hebben we trefbal gespeeld. Na de turnles hadden we middagspeeltijd. Na de middag hadden we Juf Truus en samen zijn we naar de computerklas gegaan en daar hebben we gewerkt aan de presentatie van het Zonnelandje. We mochten iets vroeger naar buiten en samen met juf Truus hebben we sneeuwballengevecht gedaan. Dit was SUPERleuk!!

Woensdag

We hebben niet veel gedaan.We hebben een toets van Frans gekregen.

Donderdag

We hebben turnles van meester Jeroen gekregen.Daar hebben we weer netbal gespeeld. Wij hebben wiskundetoets gemaakt. Namiddag hebben we nog een klein beetje S.O. gedaan. Na de middag zijn we weer naar de computerklas geweest. Daar hebben we weer aan ons Zonnelandje gewerkt. En toen was de dag om.

Vrijdag

Wij hebben s morgens toen we in de klas waren een toets van S.O. gekregen. Daarna hebben we wiskunde gedaan. toen was het bijna middag en hebben wij onze tekeningen moeten afwerken. Toen  de middagspeeltijd gedaan was is meester Filip naar buiten gekomen.Hij heeft verteld dat wij 20 minuten extra speeltijd kregen omdat we weinig papiertjes in de buis hadden zitten. Dit was een actie tegen zwerfvuil. Dat was superleuk! En voor we het wisten was de dag om, Nu hebben we een week VAKANTIE!!

Dit was de spannende week van Robbe!