Hallo, ik ben Jules en ik neem jullie mee in een normale week van 6.1 .

MAANDAG

Vandaag was een leuke dag, We hadden geen SCHOOL. ( ;

DINSDAG

We hadden in de voormiddag juf Leen. We hadden het eerste lesuur wiskunde, en dan hadden we een lesuur taal ) :. Daarna was het speeltijd. Het was zoals altijd wel leuk.En dan hadden we nog wat taal en nog wat taal. Dan was het turnen. Het was een les over duwen en trekken. Dan gingen we eten en dan was het middagspeeltijd. Na de speeltijd hadden we juf Truus en we hadden niet meerdere lessen, nee: we hadden een hele namiddag S.O.! Het ging over penissen en daarna over regels of maandstonden.Jean-lou kwam daarna naar mijn thuis om te oefenen voor actua We hebben het normaal donderdag maar ik stuurde een mailtje naar juf Leen en ja, met mijn verleidingstrucjes lukt dat altijd. Dus ja, nu mag het vrijdag.

WOENSDAG

Vandaag hadden we weer juf Leen en dan moesten we in groepjes die we zelf mochten kiezen vragen beantwoorden over liefde en vriendschap. Daarna hadden we wiskunde en ik zat bij juf Sanne. Toen hadden we speeltijd. Na de speeltijd hadden we juf Truus en vandaag hadden we geen S.O.,maar wel Frans. Maar niet zomaar Frans, wel een toets. Niet zo heel leuk natuurlijk, maar ja: het ging goed en dat is het belangrijkste. Daarna moesten we meer- en weer oefeningen doen in ons wiskundeboek. We deden tot slot een tussendoortje.

DONDERDAG

Tijdens de ochtend hadden we juf Leen. We hadden godsdienst.We hadden daarna taal en dan moesten we naar de computerklas om daar een formulier te maken over de middelbare school. Dan was het middag en moesten we eten. Ik was conflictcoach. Na de middagspeeltijd moesten we voor gedichtendag een gedicht uitkiezen en dan al de woorden op een krant tekenen en uitscheuren. Dan moesten we met die woorden een ander gedicht maken. Dan was het zoempauze en na de zoempauze hadden we turnen met het ander zesde. We mochten kiezen wat we deden op de speelplaats. Dan was de school gedaan. By the way: het was de laatste les van meester Maarten.

VRIJDAG

We hadden voor de speeltijd juf Leen en toen hadden we taal. Juf Kirsten nam het van de juf over, want die had een bespreking. Na de speeltijd hadden we juf Truus. We hadden het eerste lesuur na de speeltijd Frans, unité 26 voor de eerste keer. Dan gingen we naar de computerklas om aan ons project te werken. Toen was het middagspeeltijd. Na de speeltijd was ik er maar 20 minuten. Ik moest naar de orthodont.

 

                            ⥥  hier zijn de foto’s ⥥

                                           ⇩