Hoi iedereen,

Zoals je ziet ben ik deze week reporter! Ik moet toegeven: het is super! Goed, laten we beginnen!

Maandag

De eerste dag was super. Ada was jarig, ze werd 12. Ze heeft veel lekkere dingen getrakteerd namelijk: een lolly en nog meer snoep. Ze is ook de eerste in onze klas die 12 jaar is geworden. Proficiat Ada! We moesten ook nog oefenen voor ons toneelstukje namelijk ‘Stel dat je verliefd op me was’.

Dinsdag

Het was een geweldige dag, Juf Leen gaf ons leuke lessen, namelijk wiskunde en godsdienst. Alleen gaf Juf Truus ons geen les, maar meester Koen. We leerden over hoe je een misdaad kunt onderzoeken. Superleuk en heel interessant!  

Woensdag

Het was een halven dag maar wel een leuke dag! Juf Leen begon met een leuke spellingsles. Na de speeltijd was juf Truus er voor nog meer leuke lessen en een wiskundetoets!

Donderdag

Vandaag hadden we een wiskundetoets, maar dan met Juf Leen. Het was een leuke toets! Na de speeltijd kregen we godsdienst en 'Op stap naar het secundair onderwijs'. Toen was het middag. Na de middag hadden we turnen van meester Maarten. Dat is de invalmeester van meester Jeroen, omdat Meester Jeroen papa is geworden! Na de turnles kwam meester Koen weer om ons leuke dingen te laten doen over misdaden,  vingerafdrukken en veel meer! Dus zoals altijd weer een geweldige dag!

Vrijdag

Vandaag was het een superleuke dag. Bij Juf Leen kregen we in het begin een taaltoets. Daarna hadden we weer een leuke godsdienstles!Na de speeltijd kwam meester Koen. Hij leerden ons weer verschillende dingen bij over misdaden oplossen en daarna kregen we Muzo ook van Meester Koen.

Dus alles samen gevat: het was een TOPweek! Maar dit verslagje zit erop =(. Het was super om iets nieuws te leren en ook vooral de lessen in deze week. Het was geweldig! Er staan ook nog foto’s van de geweldige week in PAleiS! 

Alvast succes aan de volgende =) 

Julie