Maandag

Vandaag werd ik reporter. Eerst gingen we een korte wiskundeles doen. Die was best fijn. Tijs was op oudjaar jarig, maar toen  was het vakantie dus we hadden hem vandaag gevierd. Hij trakteerde op mandarijn en een Twix of Mars. Op het einde van de dag,  bij juf Leen, hebben we het spel 'verboden woord' gespeeld.  

Dinsdag

Vandaag was het een topdag: we hebben godsdienst gehad met een toneeltje en spelling en we hebben Jesper gevierd. Hij trakteerde heel veel: een zakje chip, snoepjes en een Twix. Na de middagspeeltijd heeft de juf wat uitleg gegeven over wat we gingen doen bij W.O.. We moesten allemaal proefjes uitvoeren i.v.m. magnetisme. Nata en ik zaten samen en zijn bij proef 4 begonnen en tot proef 6 geraakt. 

Woensdag

Vandaag hebben we voor de speeltijd juf Leen. Eerst begrijpend lezen en daarna moesten we een mop vertellen. Sommigen waren grappig, anderen niet, vond ik. Na de speeltijd hadden we juf Truus en hebben we wiskunde gehad van bruto tarra en netto U25 van Frans.

Donderdag

Vandaag hebben we de proefjes afgemaakt tot de laatste proef. We deden ook wiskunde en spelling. Ik zat bij juf Sanne. Ik ben in de middagspeeltijd gevallen over een kind dat ik niet kende : (.

Vrijdag

Vandaag hebben we W.O.verbeterd en we hebben geknutseld. Het was niet zo een leuke knutselles, vond ik zelf, maar Farrah haar werkje was het mooiste. We droegen het dialoogje 'Stel dat je verliefd was' voor om te oefenen (het eerste deel). 

Volgende week is het Julie haar beurt!