Maandag:

Vandaag hadden we niet echt iets speciaal gedaan,maar toch ga ik het overlopen. In de ochtend hadden we juf Nadia en namiddag kwam juf Truus. We begonnen al meteen aan een toets taal, daarna kwam juf Nele voor wiskunde. Verder deden Jules en Ada het super voor actua. Namiddag hadden we een toets Frans en daarnaast had Jean-Lou veel protjes gelaten, maar de juf had dat niet door. We deden ook een leuke muzo-les met rare danspasjes (de Haka). 

Dinsdag:

Deze dag was best leuk. In de ochtend hadden we taal gedaan en dat ging over De Loser,die boeken kennen jullie misschien wel.Jules had vandaag een pakje mee voor vrijdag, want dan hebben we een kerstfeestje (ik was in de ochtend mijn pakje  vergeten maar ik breng het morgen wel mee). Namiddag hadden we vrij turnen en daar heb ik ook nog een foto van,die staat van onder bij alle foto’s. Op het einde van de dag kwam juf Leen langs om ons nog eens te zien, want ze had een operatie aan haar been moeten doen.Dit was het voor vandaag daaaag! 

Woensdag:

Hallo,vandaag was het een halve dag dus er is ook wat minder gebeurd. Als je het verslag van dinsdag hebt gelezen,dan weet je misschien dat ik toen mijn pakje was vergeten voor het kerstfeestje, nou vandaag had ik het pakje wel mee. In de ochtend begonnen we meteen over Kerst ik bedoel dat we een  godsdiensttoets hadden, dat ging over de advent.Na de speeltijd  hadden we een toets van Frans en dat was een toneeltje. Maar we hadden niet alleen toetsen NEE! We hadden ook spelling gedaan en wiskunde en om de dag af te sluiten speelde we detectieve en moordenaar. Oké, lees nu maar het verslag van donderdag! 

Donderdag:

Hey jij daar, ja echt, jij die dit leest. Ik heb veel te vertellen over vandaag. Oké, we beginnen al meteen in de ochtend. In de ochtend hadden we spelling en na de eerste speeltijd hadden we spellingtoets. Als ik aan spelling denk, dan denk ik spelling, spelling en nog eens spelling. Na de middagspeeltijd hadden we Leander gevierd. Ah ja, gisteren was Jasper ook verjaard! Wat ze alletwee als cadeau hadden gegeven dat vertel ik liever niet, want ja de privacy bestaat ook nog, niet alleen Corona hé. Wat we de laatste paar uren hadden gedaan, vertel ik nu. Dus we hadden op het laatste uur een Zonnelandje gekregen voor onze spreekbeurt. Maar dat is pas voor na de vakantie.

Vrijdag:

Hallo,deze dag was super. De laatste dag voor de kerstvakantie was vandaag. Daarom was het ook geen gewone dag zoals anders. De hele dag, maar echt de hele dag geen school,leuk toch? Waarschijnlijk denken jullie, maar waarom vertel je je dag niet?! Ik zal dan eindelijk beginnen.’s ochtends hebben we kerstkaartjes gemaakt voor eenzame mensen, niet alleen oude mensen maar jij kan het ook zijn, hé. Daarna hebben we een cake gegeten en pakjes uitgedeeld in spelvorm: als je alle cadeaus wil zien dan moet je vanonder bij de foto’s kijken. Om de dag af te sluiten, hebben we een leerzame quiz gespeeld gemaakt door...sorry dat mag ik niet zeggen. 

Ja, dit was mijn week. Tot het volgende verslagje! ADIOS