Dit is mijn verslagje hopelijk vinden jullie het leuk.  

Maandag

Op de speelplaats hebben we gevoetbald. Het spel verliep niet eerlijk maar toch vond iedereen het grappig. Fleur en Farrah hebben hun actua gedaan. Ik vond het wel goed. We hebben ook leuke taken gedaan in de computerklas.

Dinsdag 

Vandaag was juf Kirsten in onze klas, dat was best leuk. Bij het turnen hebben we het pietenparcour gedaan. Tijdens de middag hebben we Dora gekeken. Dat was grappig voor sommigen.

Woensdag

We zijn naar het technieklokaal gegaan en hebben daar uitleg gekregen van juf Berit. We hebben een regenboog sfeerlichtje gemaakt en dat was bij iedereen goed gelukt.Dat hebben we ook de hele dag gedaan.

Donderdag

Vandaag hebben we juf Nadia in de klas omdat juf Leen geopereerd moet worden. Dan hebben we ook toets gehad van spelling en begrijpend lezen.Ik was buiten hard gevallen en was heel blij dat mijn vrienden zo voor mij klaar stonden.

Vrijdag

‘s Morgens kwamen we aan op school en de muziek stond al te spelen. Daarna kwam de Sint met zijn Pieten aan.Dan zijn we naar de klas gegaan. We hebben toets taalbeschouwing gehad. De dag werd afgesloten met opdrachten waarbij we eerst naar buiten moesten over daken lopen en toen zijn we naar binnen gegaan om het pietenparcour te doen.Uiteindelijk kwamen we uit op de zolder en daar stond een zak met lekkers op ons te wachten. 

Hopelijk weten jullie nu wat meer over wat er in de klas gebeurt.