Maandag:

Het was de week tegen pesten dus begonnen we de dag met de Stip-it dans.

Verder hadden we het ook over de vier regels tegen pesten. We waren allemaal super blij dat we geen mondmaskers meer moesten dragen. We hadden een taalles met Juf Lara over ‘uniek zijn’. Na de middagspeeltijd hadden we RSV (= Relationele en seksuele vorming) met Meester Koen over hygiëne en zwangerschap. TRING TRING, zo zag de maandag van 6.2 eruit.

Dinsdag:

In het begin van de dag hadden we een overhoring van Frans over La maison de être. Als je goed geoefend had was de toets super gemakkelijk. Bij taal hadden we een luister toets over Charles Darwin en de evolutietheorie. Het laatste lesuur hadden we turnen met meester Jeroen. We hadden toets van de Stip-it dans en van basketbal. TRING TRING, ik vond het een geslaagde dagje. Op naar woensdag!

Woensdag:

Het eerste lesuur hadden we toets taalbeschouwing met meester Koen & juf Lara.

Het was niet zo een heel moeilijke toets. Voor de middag kregen we turnen met het andere zesde, er waren verschillende sporten waar je uit kon kiezen (bv. voetbal, trefbal, basketbal,...). Ik koos met een heel deel andere meisjes voor hockey. Om de halve dag af te sluiten deden we met heel de school op de speelplaats de Stip-it dans en Warme William  deed ook mee. 

Donderdag:

We hadden een spelling toets van LVS. De toets was niet zo moeilijk. We kregen ook onze toets van wiskunde G & B (= Getallenkennis en Bewerkingen) terug en moesten die verbeteren met groen. Het laatste lesuur kregen we nog een beetje RSV. 

Vrijdag:

Ook vandaag hadden we een toets. We begonnen met wiskunde toets MK & MMR (= Meetkunde & Meten en Metend rekenen). Daarna hadden we Frans toets U26. Na de speeltijd maakten we het thema RSV af, zodat we na de krokusvakantie er een toets over konden maken. Voor muzo deden we een Afrikaanse dans met Juf Truus. Ik vond het een leuk dansje. TRING TRING, de week is om.

Ik vond het een heel leuke en interesante week, hopelijk vonden jullie dat ook allemaal.

FIJNE KROKUSVAKANTIE!!!


agenda