Het was een hele leuke week! Als reporter van de week, ga ik jullie nu wat meer vertellen wat we allemaal hebben gedaan. 

Maandag zijn we naar Techville geweest. In de voormiddag hebben we geprogrammeerd. Dat was heel fijn en leerzaam. 
Namiddag moesten we in Techville probleempjes oplossen voor het milieu en voor de toekomst. Zo was er bijvoorbeeld een probleem van te weinig elektronica in huis. We moesten een huis van hout scannen met een tablet en dan moesten we dingen kopen om het huis beter te maken. Er waren ook nog andere problemen die we moesten oplossen. Het was niet altijd gemakkelijk.

Dinsdagvoormiddag was ik zelf niet in de klas. Jullie mogen zelf invullen wat jullie toen gedaan hebben. 
In de namiddag, toen ik terug was, hadden we Frans met meester Koen. Daarna kwam juf Lara voor taal. Op het einde van de dag hebben we geturnd met meester Jeroen. Het leukste van de turnles was het dansje van Stip-it. 

Woensdag hadden we wiskunde en ook turnles. Ik heb niet meegedaan met de turnles omdat ik wiskunde moest bijwerken samen met een paar andere kinderen. 

Donderdag was het dikke truiendag. We hadden geluk want het was best warm weer. De verwarming werd op 1 gezet en we mochten onze zelfgemaakte trui aandoen. We hadden allemaal een aparte slogan mogen maken. Die van mij was: ‘Meer bomen, meer leven’. Een andere was: ‘Maak je handen vuil voor het klimaat’. In de namiddag was er iets grappig gebeurd, want Artak was door zijn stoel gevallen. We hebben een toets van spelling gemaakt en die vond ik gemakkelijk. Er was ook nog een toets van taal. 

Vrijdag moesten we het gedicht ‘Het Spoek’ leren. Het was grappig om elkaar in het Diepenbeeks te horen praten. Dan hadden we ook nog een dictee en namiddag hadden we een leuke knutselles. We mochten op grote vellen papier een paar lijnen trekken en daarin moesten we een figuur proberen te vinden. Tijdens de knutselles ben ik met mijn gezicht in het krijt gevallen. Ik hing helemaal onder het krijt! Het eindresultaat van de tekeningen was mooi. 

Dit was mijn weekverslag. Bedankt om dit te lezen en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. 

Groetjes,

Lore


agenda