Dinsdag: We moesten een foto mailen van onze papa voor vaderdag. Sinds die dag weet iedereen wie elkaars papa is omdat op de achterkant van die foto ook een andere papa stond. Zo konden we raden welke papa van wie is.

Woensdag: Woensdag is maar een korte schooldag maar er kan nog altijd veel gebeuren. Er was tijdens de speeltijd een ruzie maar die was maar van korte duur. Sommige kinderen keken ook veel naar de konijnen omdat ze toen heel veel met elkaar aan het spelen waren.

Donderdag: Op donderdag bereidden wij ons voor op twee toetsen van de volgende dag. Er kwam namelijk een wiskundetoets van metend rekenen en meetkunde. En dan hadden we ook nog een toets van Frans. Dus er kwam een harde dag aan. Iedereen ging goed leren en zorgde ervoor dat ze goede toetsen gingen maken.

Vrijdag: Het was de dag waar iedereen stress voor had ook al hadden we maar twee toetsen. Maar ja iedereen had goed geleerd en  hoopte dat de tijd heel traag ging dat ze nog wat langer mochten buiten blijven. Maar ja, dan loop je daar met de stress.    


agenda