Welkom allemaal, in mijn verslag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn week als kanjer van 6.2.

Maandag:

Als eerste gingen we even terugblikken op het thema van engagement uit de lessen van Godsdienst. Daarna kregen we spelling en gingen we naar de computerklas om werkwoorden te vervoegen. Na de speeltijd moesten we ons reisverslag voordragen voor taal met juf Heleen. Ik had het land Zuid-Korea. Dan kregen we wiskunde en leerden we over procenten. Na de middag was het tijd voor de actua van Marianna en Celeste. Dat was heel interessant om naar te luisteren. Daarna kregen we nog een klein lesje van wiskunde en als laatste les van de dag… Frans overhoring! Gelukkig was het niet zo heel moeilijk. 

 

Dinsdag:

Op deze schooldag hebben we niet zoveel verschillende lessen gehad. De eerste drie lesuren moesten we dingen bouwen met Lego technic. Het was leuk, maar ik ben niet zo goed in dingen in elkaar steken. Het lesuur voor de middag en na de middag kregen we nog taal met juf Heleen en dan… turnen maar! Door Covid-19 moesten we buiten turnen, maar dat vond ik niet zo erg. 

 

Woensdag:

Het eerste lesuur kregen we toets van Godsdienst over engagement. Daarna kregen we een les van Frans van unité 28 over un chien malheureux. Na de speeltijd kregen we nog wiskunde. Het eerste lesuur van wiskunde leerden we over breuken en daarna over kijklijnen.

 

Donderdag:

Als eerste kregen we toets van spelling. Dan gingen we voor W.O. naar buiten om onze schaduwlengte te meten. Daarna leerden we voor wiskunde over kostprijzen. Dat was wel leuk. Toen mochten we voor taal nepwonden maken, dat vond ik super leuk, maar dat was niet zo voor iedereen. Daan was namelijk flauwgevallen! Na de middag moesten we onze wiskundebundel nog verbeteren en toen gingen we leuk turnen!

 

Vrijdag:

We startten deze dag met een wiskundetoets over getallen en bewerkingen. De drie lesuren erna bouwden we nog verder aan onze Lego technic. Ik mocht het lokaal op het einde schoon borstelen, dat was wat minder leuk. Het laatste uur hebben we onze boeken nog klaargemaakt om mee naar huis te nemen, want onze paasvakantie begon een weekje vroeger dan normaal. We vierden ook nog Lina en Cas hun verjaardag. Door Lina moest de meester nog een boek voorlezen. Ze koos voor een boek van Harry Potter.

 

Dit was mijn week als kanjer van 6.2.


agenda