Hey, deze week was ik de reporter van de week en dit was hoe het er aan toe ging.

Maandag:

In de rekenles hadden we het over ruimtematen, inhoudsmaten en gewichten. Bovendien hadden we ook nog een toets van spelling. Het was een drukke dag!

Dinsdag:

Vandaag gaven we onze presentatie van ons reisverslag. Sommige kinderen moeten hun reisverslag pas maandag doen. We hadden ook turnen die dag. Het was bokspringen, iets dat ik totaal niet goed kan. Ook een toets van Frans, woordjes schrijven van U27.

Woensdag:

We hadden vandaag eens geen huiswerk. Joepieeeee! Jammer genoeg hadden we wel 2u wiskunde, zoals gewoonlijk op woensdag.

Donderdag:

Vandaag stond een dialoog op ons te wachten. Daar keek ik totaal niet naar uit. Gelukkig moest ik het met Marianna doen. Dat was toch wel een opluchting.
We gingen ook wandelen met de klas en het andere zesde. Tussen het wandelen door stopten we nog aan het speelbos waar we effe konden spelen. Daarna wandelden we nog een stukje door totdat we uiteindelijk aan de speeltuin van het Demerstrand aankwamen. Het was daar echt super leuk!!!  
Aan het einde van de dag kregen we ook nog te horen dat we vrijdag gemakkelijke kleren moesten aandoen. Omdat we een Afrikaanse dans gaan doen.

Vrijdag:

Voor vandaag moesten we woordjes schrijven van u28. En moesten we een engagement zoeken voor godsdienst. Bij de les van godsdienst ptaatten  we in groepjes van vier en 1 voor 1 over engagement. Uiteindelijk kozen we er één uit waar we iets over gingen vertellen.
Sébastien was vandaag ook jarig. Als traktatie kregen we chips.
Op het einde van de dag gingen we dansen. Het was leuker dan gedacht. We hadden gedanst op het liedje Waka waka van Shakira.

Ik ben klaar met mijn verslag. Ik geef de pen dus door aan de volgende om een leuk verslag te schrijven. 


agenda