maandag:

We begonnen met rekenen denk ik en dat vond ik best fijn om te doen. Het ging over ruimtefiguren. We hadden ook nog de actua van Sébastien en Mats. Ze gaven ons een overzicht van het hele jaar 2020.

dinsdag:

Dinsdag hadden we een toets van taal dat vond ik niet zo fijn. Want ik hou niet echt van toetsen. We hadden weer een les over ruimtefiguren en dat vond ik weer heel fijn. Tijdens de turnles hadden we een les over koprol.

woensdag:

Deze dag was maar een halve dag. Dus minder les dan hele dagen. We begonnen met wiskunde over gemiddelde en negatieve/positieve getallen. Dat vond ik heel fijn want ik hou eigenlijk van wiskunde. Daarna hadden we nog een toets van Frans over U25.

donderdag:

Donderdag hadden we een les taal met juf Heleen. Ik dacht dat dat in de computerklas was. Daarna hadden we een dialoogje van Frans dat vond ik best wel moeilijk. We hadden ook nog een les wiskunde over cijferen.

vrijdag:

We gingen op vrijdag naar de computerklas om ons voor te bereiden op onze spreekbeurt over ons zonnelandje. De laatste twee lesuren kregen we van juf Truus. We hadden een les muzo over onze nana’s. We moesten die uitknippen en dan normaal plastificeren maar er was iets mis met het plastificeermachine. Dus we moesten een andere opdracht doen als we onze nana hadden uitgeknipt. We moesten een diertje maken met kranten of een ander kunstwerk maar het moest wel van kranten gemaakt zijn.

Deze week als reporter vond ik best fijn.

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn verslag.


agenda