Maandag:

Maandag begonnen we met godsdienst, dat ging over Kerstmis. Daarna hadden we spelling. We leerden over aanhalingstekens, dat was een beetje moeilijk! We kregen ook nog taalles van juf Heleen. Wiskunde ging over cirkels. Zo’n passer is best moeilijk om mee te werken!

We hadden namiddag ook nog een leuke en interessante actua. En dan sloten we de dag af met muzo, dat ging over Griekenland en Filipijnen.

 

Dinsdag:

Dinsdag was een spannende dag! We hadden wo toets dierenrijk. De wo toets was een beetje moeilijk, maar ik heb goed geleerd. Bij taal moesten we onze gadget promoten. Zo’n gadget promoten is toch wel spannend! Ik had toch wel een beetje stress. We hadden ook nog vrij spelen bij turnen, dat was leuk.

 

Woensdag:

De dag was snel voorbij! We begonnen de dag met wiskunde. We hadden het met juf Heleen over sorteer netwerken. Daarna hadden we een Franse toets. Want U24 is gedaan. Nog eens wiskunde! Het ging over evenredig. Dat vond ik best moeilijk, ik snapte het niet helemaal.

 

Donderdag:

We hadden godsdienst toets. Dat viel wel mee!

Ook hadden we Frans. We moesten een dialoog spelen over Cedric. In de namiddag moesten we kiezen over wat we een spreekbeurt willen houden. Ik koos baby’s. We moesten ook nog toetsen verbeteren. Bij turnen hadden we weer vrij spelen. Wij hebben het mooiste huis gemaakt! (uit blokken).

 

Vrijdag:

Vrijdag was het kerstfeestje. We knutselden Rudolf. Dat kaartje is voor de oude mensen. Daarna aten we cake en hebben we nog wat gedronken. Toen deden we de pakjes! Zo spannend! Ik had Mats getrokken, hij wist totaal niks. Thimon had mij getrokken! Ik had niks door! In de namiddag mochten we spelletjes spelen. Dat was leuk! We vierden ook nog Tom zijn verjaardag. Hij had gedraaid dat hij een keer geen huiswerk moet maken.

Gefeliciteerd Tom!

Dit was mijn week als klas reporter, hopelijk hebben jullie ervan genoten.


agenda