maandag

We begonnen met godsdienst in groepjes heel leuk vond ik dat. In groepjes van vier moesten we dingen bespreken.
Lina en Helena hadden ook actua. We kregen van hun een vlam. Ik heb heel hard genoten van de actua van Lina en Helena. Ze hadden iets heel erg origineel met die vlam.

 

dinsdag

Ik heb op deze dag zitten wachten want we hadden pietenparcour en daar heb ik op zitten wachten. We zijn ook twee lesuren lang in de computerklas geweest.

 

woensdag

Het was een halve dag dus we gingen al een beetje sneller naar huis en we hadden juist zo gelijk maandag godsdienst in groepjes van vier! 

 

donderdag

Het was vandaag een hele saaie dag dus ik heb niet zoveel te zeggen. Ik kan wel zeggen lessen lessen en nog een keer lessen. We zongen voor de eerste keer de make-over van “drie grote boeven”.

 

vrijdag

Wow het was de beste dag van mijn leven. We moesten echt geen stomme lessen volgen. We begonnen met SINTERKLAAS in onze school. Daarna kregen we de rest van de voormiddag les techniek. We maakten een regenboog sfeerlichtje wat heel cool was. We aten onze boterhammen op en toen schreven we een heel klein aantal nieuwjaarsbrieven. Wat zeg ik, niet eens eentje. We kregen geen enkele brief af of er stond een piet voor de deur. Hij zei dat we de zak van Sinterklaas moesten zoeken. We moesten allemaal gekke opdrachten zoals ga allemaal vier keer van de glijbaan of maak vier rondjes op de blokken maar goed.

Ik vond het heel tof om de reporter van de week te zijn ik hoop dat jullie terugdenken aan deze superleuke week (vooral vrijdag).


agenda