Hallo iedereen!

Deze week kreeg ik de klas-gsm, dus hier is mijn verslagje.

Maandag

Vandaag deden we niet echt iets bijzonders. Ook het weer had niet veel in zijn mars…
Het eerste uur deden we godsdienst, tenminste dat denk ik toch… : p
Verder deden we nog wiskunde, taal en spelling. Bij W.O. hadden we een leuke les, het ging over nepnieuws! Dat was best interessant.

Dinsdag

Dit keer hadden we weer een les over nepnieuws, voor de rest deden we nog wiskunde en hadden we ook taal, we moesten allemaal nepnieuws en echt nieuws vertellen bij een mysterieuze afbeelding die we van juf Heleen kregen.

Woensdag

Jippie! Vandaag maar een halve dag school! Vandaag hadden we twee uur wiskunde, dat is niet echt iets waar ik erg naar uitkijk...  Het ging over ruimtematen. Dat was moeilijk maar ook best interessant. 

Donderdag 

Omdat we vandaag toets begrijpend lezen hadden kwam juf Heleen weer in onze klas. We hadden vandaag twee toetsen: een van begrijpend lezen en een van spelling (vuurkr@cht) allebei waren ze niet zo moeilijk, maar dat zal wel aan mij liggen want ik hou van spelling. ;)

Vrijdag

De laatste dag voor de  vakantie! Vandaag was Karel jarig en hij trakteerde op chips! En omdat er nog veel over was, kregen we nog een tweede zak(!) Namiddag werkten we verder aan onze fantasiewerelden. Ik vond de eindresultaten bij iedereen heel mooi!

 

Zo, deze week zit er op! Nu kan iedereen lekker genieten van de misschien wel lange vakantie. 

 

Groetjes Lina.  


agenda