Graag vertel ik jullie wat meer over het verloop van de 2de week school bij Meester Koen.

maandag

De godsdienstles was heel leuk. Vooral het schoenenspel. De meester stelde een vraag en wij moesten onze schoen zetten aan het juiste antwoord. Bij het naar binnengaan deed Sahil een backflip op de speelplaats, dit was cool.
Juf Marijke en Juf Nele kwamen in de klas vertellen over het project van conflict coaches. Wie interesse heeft, mag hiervoor een mail sturen. Dit betekent dat je conflicten op de speelplaats gaat oplossen tussen de betrokken leerlingen.

dinsdag

Tijdens de turnles van meester Jeroen hebben we een stuk van het dansje geleerd van Jerusalema waar meester Jeroen en zijn familie veel views voor hebben gekregen op Tiktok.
De wiskunde les ging over gewichten en het passende toestel daarvoor. We vulden bijvoorbeeld een vaas met water en maten daarna de inhoud ervan.

woensdag

Woensdag hadden we onze eerste toets. Dit was een herhalingstoets Frans van U1 tot U10.

donderdag

Donderdag hadden onze ouders oudercontact en kregen ze info over wat belangrijk is dit jaar en wat we allemaal gaan leren. 

vrijdag

Tijdens de eerste knutselles op vrijdag moesten we een ontwerp maken van een mozaïek. We waren met 6 groepjes van 4 kinderen. Ieder groepje had een leider. De 6 leiders waren de kinderen die de meeste stemmen voor hun ontwerp gekregen hadden. De andere kinderen mochten een groepje kiezen en meehelpen aan het uitwerken van dat ontwerp.

Dit was de 2de week van het nieuwe schooljaar en deze was heel plezant. Hopelijk volgen er zo nog vele leuke, leerrijke weken.


agenda