Hallo, het is hier met Noor. Ik ga jullie vertellen wat er deze week allemaal is gebeurd.

Maandag. In de voormiddag, hadden we juf Els. Maar er was een probleem: meester Koen moest dingen gaan doen (ik weet ook niet precies wat). Tegen maandag hadden we een Franse toets. En toen heeft juf Els die toets gegeven. Juf Els had ook nog haar vakken gegeven, maar ook de vakken van meester Koen bv: Frans. En dat lukte wel goed. In de namiddag werden we in groepjes ingedeeld want meester Koen was er niet. We moesten samen gaan met de persoon waar we naast zaten. We kregen werkjes om te maken. Dit was het verloop van onze maandag.

Dinsdag. Gelukkig was meester Koen weer op school. Eigenlijk was het een gewone normale dag. We hadden ook de toets van Frans moeten verder maken, want juf Els had die spreekoefening niet gegeven. Maar de spreekoefening was wat minder goed verlopen bij de meeste kinderen. Maar ja …. . In de namiddag hadden we ook nog L.O. Dat was wel leuk. 

Woensdag.    GEEN SCHOOL !!!   JOEPIE!!!

Donderdag. Na de eerste speeltijd hadden we dictee van het koppelteken. Die is wel goed verlopen. In de namiddag hadden we juf Els en we hadden het toneeltje moeten oefenen van stel je dat…..  . Dat was leuk leuk om te doen. Maar de volgende keer moeten we het wel voor de klas doen. We hadden ook nog L.O. gehad. 

Vrijdag. De voormiddag verliep normaal. We zijn wel nog gaan werken in de computerklas voor onze MEP. Dat is een plezante bezigheid. In de namiddag was het super leuk. We mochten breien. Eén gedeelte mocht boven in de klas van juf Truus en juf Leen gaan zitten en één gedeelte mocht beneden in de eetzaal. Het was echt leerrijk om met de oma’s te breien. We kregen koekjes als we goed en flink gewerkt hadden.  YUMMY!!! Dat smaakte.

En we mochten ook onderling praten. Het was bijgevolg super gezellig.

De eerste week van februari 2020 zit erop. Nu wachten op de 2 de week. 

Tot de volgende keer!!!!

Noor


agenda