Hallo, ik ben Louise. Ik was tijdens de eerste week van 2020 ‘kanjer van de week’ en ik ga jullie vertellen wat er deze week allemaal gebeurd is.

Maandag, de eerste schooldag van 2020 hebben we allemaal verteld over de vakantie. Daarna hebben we de kanjer van de week gekozen en dat was toch wel niet ik zeker ;-)
We hebben ook zoals gewoonlijk op maandag bij juf Els de lessen godsdienst, taal en wiskunde gehad. Namiddag was W.O. aan de beurt met meester Koen. Wat ik ook zeker niet mag vergeten te vertellen is dat we tijdens de zoempauze leuke foto’s gemaakt hebben :-)( zie foto’s)

Op dinsdagmorgen hadden we turnen. Daarna hadden we spelling en hier hebben we de aanhalingstekens herhaald. Na spelling was het de beurt aan wiskunde en daarna nog Frans en W.O.

Woensdag zijn we begonnen met een les taal en daarna hadden we wiskunde en hebben we de toets van voor de vakantie verbeterd. Na de speeltijd hadden we zwemmen en hierbij was er een leuk spelletje: Kwartet in het zwembad.

Donderdag hebben we tot en met de speeltijd juf Els en zijn de vakken dus wiskunde en taal.
Na de speeltijd hebben we zoals iedere donderdag dictee gehad bij meester Koen en erna een lesje Frans wat ik wel altijd leuk vindt ;-) Ook zijn we gaan lezen met onze metekindjes/petekindjes.Namiddag zijn we naar de computerklas geweest en hebben we onze teksten verder uitgeschreven van ‘Vaneigens’. 

Vrijdag is altijd een leuke dag want het is altijd de laatste dag van de week en dan komt het weekend eraan.
Bij meester Koen hadden we 2 lessen wiskunde en hebben we verder geleerd over winst en verlies. Daarna hebben we mogen kiezen uit de zonneland boekjes voor de spreekbeurt van W.O.. Mijn gekozen boekje is ‘Leer ze kennen de Ardennen’.
Bij de les Frans zijn we aan een nieuw unité begonnen en hebben we weer nieuwe woordjes geleerd, zoals un bateau, un main, une jambe, une promenade,...
Namiddag hebben we in groepjes onze teksten van ‘ Vaneigens’ geoefend en hebben we al heel wat afgelachen. Op het einde van de dag hebben we dan nog een leuk filmpje gekeken van Dieter en Kevin van ‘ Down the road’ voor de warmste week en zo kwam het weekend er al vlug aan!

En zo zit de eerste schoolweek van 2020 er weer op! Hopelijk vonden jullie mijn verslagje leuk, tot binnenkort of zoals het in de les bij meester Koen gezegd wordt à bientôt! :-)


agenda