Hallo, ik ben Toon. Ik was ‘kanjer van de week’ en ik ga jullie vertellen over wat er deze week gebeurd is.

Maandag kwamen de normale vakken aan bod zoals Frans, wiskunde, ... enzovoort. We moesten ook ingrediënten en bak spullen meenemen voor koekjes te bakken voor het goede doel.

Dinsdagvoormiddag hebben we normaal gesproken les, maar we moesten koekjes bakken voor de warmste week dus hadden we geen les.
Na de middag kwam een beatbox prof ons een beetje beatbox les geven dan was het alweer zoem pauze en dan het laatste uur turnen, een hele leuke dag dus.

Woensdag kregen we de eerste uren les van juf Els. Na de speeltijd waren de koekjes aan het wachten om versierd te worden. Als dat dan gedaan was konden we na school lekkere hotdogs eten.

Donderdag startten we de dag met de toneeltjes over onze gadgets. Als dat dan gedaan was, moesten de kinderen die klaar waren met hun nieuwjaarsbrieven helpen de koekjes in zakjes te steken. Toen dan eindelijk alle koekjes in zakjes zaten konden we weer verder met onze les.

Vrijdag moesten we het eerste uur naar de kerk om het kerstspel te bekijken daarna kon je in de klas iets eten en iets drinken. Na de speeltijd kon niemand wachten om de pakjes open te maken toen dat gedaan was kon je spelletjes spelen. Na de middag kwamen weer de spelletjes aan bod dan was het zoem pauze. Na de zoempauze startte de juf een nieuwe film, maar de film was nog niet gedaan of daar was de bel al dus was het dan eindelijk kerstvakantie.

 

Dit was mijn verslagje over mijn week als kanjer en dan is er na de vakantie een andere kanjer doei!


agenda