Hallo allemaal, ik ga jullie vertellen over de voorbije week.

Op maandag 9/12/2019 zijn we in de namiddag naar het PMD gegaan. De heenweg was zonder regen. Toen we aankwamen, stond er een mysterieuze doos. We hebben een paar leuke proefjes gedaan en daaruit bleek dat de directeur van het PMD de dader was. De terugweg was met heeeeel veel regen :-( 

Dinsdag 10/12/219 was het eerste uurtje wiskunde, erna was het speeltijd. Na de speeltijd hebben we bij Frans een nieuw unité geleerd namelijk U25. Er volgde nog een nieuw thema van WO over dieren.Tenslotte was het actua met Louise en Minne (ps. Jullie deden het heel goed :-) ).

Woensdag 13/12/2019 was het vrij dus daar heb ik niet zo heel veel over te vertellen☺

Donderdag 14/12/2019 kregen we eerst een schrijftoets. Daarbij mochten we een ‘Wat als…’ filmpje kijken. Bij de meester hebben we Frans gedaan en gelezen met ons mete/petekindje. Daarna haalden we ons artikel erbij van engagement en ten slotte gingen we turnen.

Vrijdag 15/12/2019 Begonnen we de dag, zoals altijd bij de meester, met een gebedje. Het eerste lesuur rekenen we. Daarna zijn we naar de computerklas gegaan voor de overhoring van Frans en controledictee 2. Daarna moesten de conflict-coaches naar de klas van juf Marijke. In de namiddag hebben we drama gedaan (veel filmpjes gekeken☺)(trouwens je maakt zo een ☺☻emoji door op alt en tegelijkertijd op 1 of 2 te drukken☺je kan het ook met met de andere getallen♥).

Hopelijk vonden jullie mijn verslagje leuk. 

Groetjes van Arwen


agenda