Hallo, ik ben Liene

Ik ben deze week de kanjer van de week. Ik ga jullie vertellen wat we deze week hebben gedaan.

( 25-11-2019 tot 29-11-2019 )

Maandag hebben we een stuk van de tekening van Sinterklaas gemaakt omdat we onze schoen donderdag mogen zetten in school. Met de meester hebben we het laatste van S. Holmes W.O. detective afgewerkt ( in groepjes ) zoals voetafdrukken maken, vingerafdrukken vergroten,...

Dinsdagnamiddag wisselden we van klas met leerlingen van 6.1 Juf Truus bereidde een les voor over magnetisme. Tijdens die les werkten we in groepjes aan enkele proefjes met magneten. We staken zelf eigenhandig een elektrische magneet in elkaar.

Woensdag hebben we een halve dag met de leerkracht Juf Els. We moesten een gadget meebrengen voor een les taal.We moesten per twee zelf en gadget verzinnen. Met een afbeelding wat de juf voor ons heeft gekozen. Op het einde van de dag hebben we met de hele klas een nieuwjaarslied moeten verzinnen met het themalied van godsdienst. 

Donderdag hebben we voor de eerste keer met de meten en peten kindjes gelezen. En nog een heel klein stukje taal gadgets we mochten nog gadgets meebrengen. Op het einde van de dag hebben we onze schoen gezet met de tekening voor Sinterklaas met het voertuig waarmee Sinterklaas sneller op school kan zijn.

Vrijdagmorgen gingen we binnen in de klas en de Sint was geweest. Hij heeft koekjes en snoepjes in onze schoen gelegd. We moesten onze naam maken met de letterkoekjes je mocht ook gaan ruilen bij de anderen. Het laatste uur hebben we geknutseld we moesten rare vrouwen tekenen en inkleuren met verf.

Dit was de week van mij.
Ik vond het fijn om kanjer van de week te zijn.


agenda