Hallo iedereen, ik ga jullie wat meer over de afgelopen week vertellen .

Maandag, de eerste dag na het weekend. Dit is niet meteen voor iedereen de leukste dag van de week. Iedereen is nog wat slaperig en zit nog met zijn gedachten bij de leuke activiteiten van de voorbije dagen. Eerst vertelden we over het weekend en daarna hadden we gewoon les. Na de speeltijd kwam juf Marijke even onze juf vervangen en nam ze de les over.
Na de middag hadden we de meester en keken we naar de actua van Reizo en Toon.

Dinsdag kwam juf Marijke weer even naar onze klas, deze keer om meester Koen te vervangen. Na de speeltijd hadden we turnen, joepie! Het was een leuke turnles omdat we pietenparcours hadden. Dit was echt wel super tof omdat er een hele hindernissenbaan was opgezet. We moesten slingeren aan touwen, op een klimrek klimmen, ergens onderdoor kruipen,... Telkens we het parcours volledig afgelegd hadden kregen we een letterkoekje.
Namiddag gingen we met de hele klas naar 6.1 om proefjes met magnetisme te doen. Dat was best fijn en leerrijk. 

Woensdag is altijd een leuke dag omdat dit maar een halve dag school is. En deze keer was de halve dag nog korter, want na de speeltijd gingen we zwemmen in Bilzen. De glijbanen waren open dus het was een supertoffe zwemles. 

Donderdag was juf Els ziek. Daarom kregen we een vervanger, meester Bjorn (of was het Jorn?). Hij gaf ons rekenen. Na de speeltijd hadden we de meester. We kregen een toets van unité 24 van Frans. Deze was niet zo moeilijk. 
Na de middag werden de leerlingen van onze klas verdeeld over de andere klassen van de lagere jaren, omdat juf Els ziek was en er geen vervanging was.

Vrijdag, de leukste dag van de week. Bijna weekend! Net toen de bel ging en we naar binnen wilden gaan, kwam de Sint aan in een Porsche! De pieten waren er natuurlijk ook bij, ze gooiden nicnacjes en letterkoekjes naar ons. 
Daarna gingen we gewoon naar binnen en kregen we een les rekenen. Na de speeltijd moesten we per 3 een dialoog in het Frans voeren. Daarna gingen we nog even naar de computerklas om wat te bingelen.
Namiddag kregen we een ineens een verrassing! We hadden een fuifje in de turnzaal van de kleuters. Dit was enkel voor de leerlingen van het 5de en het 6de studiejaar. De Sint is ook langsgekomen tijdens het fuifje. Ongeveer om 14h30 was het fuifje gedaan en daarna hebben we een film over Sinterklaas gekeken.

Afgelopen week was best een leuke schoolweek. Hopelijk vonden jullie dat ook.


agenda