Hallo,iedereen ik ga jullie vertellen over een gekke week !

Ik begin met maandag. De eerste dag van de week, dan zijn de meeste kinderen nog moe. We kwamen de klas binnen en begonnen met het vertellen van het weekend, daar kijken de meeste kinderen naar uit.
Namiddag kwam de meester in de klas. Simon en Lotte brachten hun actua voor de klas, ze kenden hun tekst goed en de presentatie was ook goed en ze hadden leuke onderwerpen. Daarna gingen we naar de computerklas. We startten een nieuw thema van WO. Het heette: op stap met Sherlock Holmes. 

Dinsdag begon de dag met een toets van Frans, best moeilijk. We hadden turnen met stagiairs, het was een soort van worstelen met elkaar. Wel grappig want iedereen botste tegen elkaar en daar werd je moe van. We hadden de eerste les van ons nieuw thema en het was een succes iedereen vond het leuk en het was ook heel interessant het leek wel alsof je een echte detective was. Voor de rest is er op dinsdag niks meer gebeurd ah wacht ik heb nog een leuk feitje: het was vandaag wereld toilet dag.

Woensdag was de juf er heel de dag, eigenlijk maar een halve dag want het is woensdag. Vandaag hadden we een toets van godsdienst. Het was ‘open boek’ en daarom was de toets heel gemakkelijk.

Donderdag begonnen we met het dictee. Het was ook voorleesweek dus de meester heeft een verhaal voorgelezen. Hij heeft er een talent voor want hij leest met veel intonatie en enthousiasme. Na de middag was het turnen maar deze keer zonder stagiairs.

Vrijdag was de leukste dag van de week. We hebben geknutseld en Lander was jarig. Lander trakteerde met een van de lekkerste cakes ter wereld. Hij had ook geluk met het rad want we mochten op het einde van de dag een minifuif houden.
Het begin van de dag was wel iets minder leuk geweest. De toets van WO telde wel meer dan 3 bladzijden. Gelukkig is iedereen er levend uitgekomen.
Tijdens de knutselles maakten sommigen hun pot nog af. Wie klaar was moest een soort van vrouw tekenen.
Als laatste was er de fuif. Toen de muziek draaide begon iedereen gekke dansjes te doen. Spijtig genoeg ging de bel al gauw en iedereen was klaar om het weekend in te vliegen. 

Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer.


agenda