Hallo klasgenootjes,

Ik ben Lotte en ik kom jullie wat meer vertellen over deze leuke week!
We zullen er maar eens aan beginnen hè!

Maandag begonnen we de dag met gewone lessen. Na de speeltijd kregen we een toets van taal, rekenen en dat ging over gewichten dat vond ik een leuke les. We hadden ook over vuur geleerd in de les van godsdienst en dan moesten we in groepjes de betekenissen van vuur opschrijven.
Namiddag presenteerden Arwen en Jolien hun actua voor ons, ze hebben ons van alle leuke en interessante dingen verteld.Goed gedaan meisjes! Ps: zie foto’s

Zoals elke dinsdag kregen we leuke lessen van meester Koen.Vooral de lessen:Frans en rekenen.We sloten de dag af met turnen. Een stagiaire leerde ons enkele regels van het basketspel. Daarna speelden we een wedstrijdje. Dat was best leuk!

Woensdag was het pedagogische studiedag. Voor de leerkrachten betekent dit werken maar voor ons een extra dagje vrij. #joepie!!!

Donderdag werkten we nog een keer aan de mozaïek. Drie groepjes hebben hun werkjes nu klaar. #supergedaan!

De leukste dag deze week was vrijdag. Enkele ouders brachten ons met de auto naar Bokrijk wegens de regen! Het was een super dagje vol avontuurlijke belevenissen!  Eerst zijn we naar de boerderij geweest waar Tuur en Janneke ons van alles hebben verteld. We hebben ons mogen verkleden met klompen, petjes en schorten. Nadien hebben we voor de dieren gezorgd, aardappelen geschild, stof afgeveegd, koffie gemaakt enz.! Namiddag zijn we naar de bruegelgame geweest. Dat hield in dat we moesten wandelen en op een aangegeven plaats een estafette moesten lopen en met een badge een kristal moesten scannen. Ik vond dat best saai!

Dus dit was mijn verslagje van de week!

Ik vond het fijn om een week ‘kanjer van de week’ te mogen zijn!

 

Nog een heel fijn weekend aan iedereen!


agenda