Hallo, ik ben Yuki en ik kom vertellen wat er allemaal is gebeurd tijdens de eerste week van oktober. 

Maandag begonnen we met toets rekenen en gingen we naar de computerklas voor de les godsdienst. Daar losten we in duo’s vraagjes op over de verschillende godsdiensten. Ik vond het wel tof want het is leuk om over een andere godsdienst te leren en meer te weten.
‘s Namiddags gingen we weer naar de computerklas om te leren over Anne Frank. We maakten kennis met de hoofdpersonen uit haar leven.      

Op dinsdag begonnen we ook weer met een rekentoets. Daarna deden we spelling. Maar het leukste was toch de les over Anne Frank, We hadden toen het achterhuis 3D voor ons op het scherm van de computer. Het was cool, leuk en interessant. Je kon zien wat er was en hoe klein de ruimtes waren. Vooral de filmpjes waren leuk want je kwam te weten wat Anne Frank dacht en hoe ze zich voelde. Op deze dag hadden we ook L.O. We oefenden voor de wedstrijd van netbal tegen de senioren later dit jaar.

Woensdag  is er niet veel speciaal gebeurd. Na de eerste maand zijn we de lessen en elkaar al een beetje gewoon. Zoals altijd wel een leuke vrije namiddag gehad.

Op vrijdag stond de w.o.-toets van de nieuwe tijden op het programma. Het was een leuke en interessante toets. Daarna hebben we onze rekentoetsen van dinsdag verbeterd. Namiddag werkten we voor knutselen aan  de mozaïek. Sommigen zijn ook op school blijven slapen om conflixerscoach te worden.

De eerste week van de tweede maand zit erop, nu maar wachten tot de derde!

Tot een volgende keer!

Yuki   


agenda