Graag vertel ik je over de vierde week van ons zesde leerjaar bij meester Koen en juf Els.

We starten de nieuwe week met het aanduiden van de “kanjer van de week”. Terwijl wij onze ogen sluiten, hangt juf Els een naamkaart op tegen de kast, achteraan in onze klas. Ik ben de uitverkorene. :-) Dit houdt in, dat ik de klasgsm mag gebruiken om foto’s van onze leuke activiteiten te maken.
De afspraak is dat we om de drie weken wisselen van plaats. Ik zat sinds het begin van het schooljaar langs Toon. Nu zit ik naast Minne en Naturel voor de volgende periode.

Dinsdagnamiddag zijn wij naar de bib geweest. Daar hebben we over Anne Frank geleerd. In de bib stonden grote borden die informatie gaven over haar leven en de zeer moeilijke omstandigheden in het achterhuis in Amsterdam.  Ik vond het zeer interessant.

Deze week was onze eerste zwembeurt van dit schooljaar. Zoals elk jaar ging de bus naar het zwembad van Bilzen. Juf Els had veel oefeningen per twee voor ons bedacht.  Tijdens één van de oefeningen,moest één leerling zwemmen terwijl een andere leerling zijn benen vast hield. Het fijnste van de zwemles vind ik nog altijd het vrij zwemmen om af te sluiten.

Donderdag zijn we naar de computerklas geweest. En we hebben weer over Anne Frank geleerd, omdat dat bij ons thema van WO hoort. We moesten hierover oefeningen invullen op Kwel.be.

Vrijdag was het geen school dus daar kan ik niks over vertellen.

En nu genieten van en lekker lang weekend!!!


agenda