Hier is het dan, mijn verslag als Kanjer van de voorbije schoolweek.

Het was me het weekje wel met veel leuke en soms ook minder leuke lessen. Omdat het de week van de sportclub was, had meester Jeroen allerhande fijne en sportieve uitdagingen bedacht die we met de klas tot een goed einde moesten brengen.

Op maandag kregen we de gewone lessen zoals rekenen en taal. Als sportieve afwisseling moesten we die dag met de klas 100 keer van de glijbaan gaan. Dit was echt wel een heel geslaagde uitdaging.

Op dinsdagochtend werden we in de kerk verwacht voor de startviering van dit schooljaar. De rest van de dag hadden we les van meester Koen die ons heel wat vertelde over de Nieuwe Tijden in de W.O.-les.  Onze uitdaging van vandaag was Kids Fitness op Team Talento.

Op woensdagochtend werden alle leerlingen sportief onthaald op school. Iedereen die wilde kon per 2 een wedstrijdje lopen, voeten in de startblokken en lopen maar. Sofia was jarig en dit hebben we ook gevierd in de klas. We deden vandaag ook twee uitdagingen, namelijk een piramide maken met de hele klas en 100 keer in de basketring werpen.

Donderdag stond er ook een L.O.-les op het programma. Als sportieve uitdaging hebben we met de klas rondjes op de speelplaats gelopen.

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de lesweek. Vandaag weer een sportieve uitdaging op Team Talento. In de namiddag stond er knutselen op het programma, een fijne activiteit op het einde van de week.

Zo kwam er een leuk einde aan weer een fijne maar vooral sportieve week in 6.2.

 


agenda