Hallo ik ben Reizo en ik ga jullie wat vertellen over de voorbije week.

Natuurlijk hebben we de standaard lessen gedaan zoals wiskunde, taal, godsdienst, enzovoort. Maar gelukkig gebeurden er ook leukere dingen tijdens deze week.

Zo gaf juf Els onze eerste les muzo. Muzo staat voor muzische opvoeding. Tijdens deze lessen zijn we vooral creatief bezig. Dat kan met taal of met materiaal zijn. Ook muziek hoort hier thuis.
De leukste les van deze week was ongetwijfeld de knutselles. (Dat is trouwens ook muzo.) Vrijdagmiddag begonnen we aan een grote mozaïek. In verschillende groepjes bedachten we een onderwerp. Daarna konden we tekenen, knippen en plakken. De sfeer was super en het samenwerken verliep vlot. Dat kwam misschien ook wel een beetje door de muziek die op de achtergrond door de klas klonk.

Just dance kon zeker ook niet ontbreken. Spijtig genoeg is dat niet mijn beste specialiteit. Andere kinderen leefden zich echter helemaal uit tijdens deze les.
Ook meester Koen had best wel enkele leuke lessen klaargestoomd. Frans, omdat daar niet veel te doen was.
Maar vooral de boeiende w.o.-les over Columbus vond ik top. Die Columbus was toch een waaghals als je het mij vraagt. Met een bende dieven en moordenaars op een schip naar onbekende oorden varen. Ze hadden het mij niet moeten vragen. ;-)

En dan nu maar wachten op het verhaal van de volgende kanjer.

Tot de volgende keer. Doei!


agenda