Hallo vrienden, hier komt een tof weekverslagje eraan, lees het maar goed.

Maandag was het een hele toffe maar ook een niet toffe dag.Juf Els was weer terug iedereen vond het superfijn, maar juf Liesbeth was wel weg. Maar het was toch wel super fijn. En zo kwam dan de 1ste les van juf Els in 2018 eraan.

Dinsdag was Kaat jarig we hadden gezongen en gefeest. En Kaat was toen natuurlijk super blij. Jammer genoeg was er dinsdag niet meer zoveel gebeurd.

En nu was het al woensdag. We hadden de dialoogjes van Frans. Het was supergrappig want als een man deux croissants wil en die er niet zijn en dat pas na een super lange tijd weet, ja daar moet iedereen van lachen.

Het dagje donderdag gewoon. Het was een vrij rustige dag, niks speciaals gewoon rustig. Jammer dus. Alleen het fijne het was zo mooi weer dat we buiten mochten eten, want het zonnetje scheen zo mooi.

Vrijdag is het mijn allerlaatste dag als kanjer. Voormiddag hadden wij gewoon wat les gekregen maar namiddag. Wij hebben op het moment een cosmogolem bij ons op school. En heel de klas was in vier groepen verdeeld geweest. We hebben er een handje creativiteit in moeten steken, maar het was wel gelukt. Alle groepjes hadden het in klei moeten maken, maar dan in het klein. En ze waren allemaal mooi, maar mijn groepje had jammer genoeg na afloop meer een monstertje gekregen.

Zo dit was mijn allerlaatste kanjer vd week berichtje ik hoop dat jullie nu terug een fris gedacht hebt over de week.


agenda