Hallo allemaal

 

Iedereen is ondertussen al eens kanjer van de week geweest. We hebben wekelijks leuke verslagen kunnen lezen. Nu ben ik opnieuw aan de beurt.

 

Maandag en dinsdag startte onze week met twee gewone dagen les. We werkten zoals altijd hard en probeerden ons zo goed mogelijk te concentreren.

 

Woensdag concentreerden we ons super hard op onze toets Frans. Daarna gingen we zwemmen. Enkele leerlingen waaronder ikzelf hadden ons zwemgerief vergeten. Dat vonden we wel een beetje jammer, omdat we de anderen leuk zagen zwemmen als een vis.

 

Donderdag kregen we een dictee. We werkten in de namiddag verder aan onze expressieve Nanafiguren. Hiervoor baseren we ons op de kunstwerken van  de Franse kunstenares Niki de Saint Phalle. Daardoor voelen we ons echte kunstenaars in de klas.

 

Vrijdag was een zeer speciale dag. Juf Liesbeth vertelde ons dat ze in de  namiddag een verrassing voor ons had. We werden natuurlijk zeer nieuwsgierig. We probeerden het te raden en kregen langzaam door dat het om een persoon ging. Maar wie dat wisten we niet. Dan het laatste lesuur ging plots de deur open. Het was meester Koen! We waren superblij om hem terug te zien. We stelden enthousiast allerlei vragen aan de meester. Hij gaf ons zoals altijd een duidelijk antwoord. Daarna namen we afscheid van meester Koen en begonnen aan het verlengde weekend.

Brent Casters.


agenda