Gerelateerde afbeeldingDe week na de paasvakantie! Gerelateerde afbeelding

 

Hier is mijn klas-verslag van de afgelopen week:

maandag:

De juf had goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: onze plantjes zijn nog steeds niet gegroeid , behalve die van Jarne en Sander was er bij die van ons niks te zien.Het goede nieuws: de kleren voor het schoolfeest van de groep die ‘Thriller’ danst, zijn schitterend geworden! Goed gedaan juf Liesbeth! We hadden tegen vandaag ook geen huiswerk moeten maken of toetsen moeten leren. Nogmaals bedankt juf Liesbeth! ;-)

 

dinsdag:

Dinsdag was een vrij rustige dag. We hadden op het einde van de dag turnen. Voor de rest kan ik me niet veel herinneren. Zoals elke dag in deze warme lenteweek mochten we buiten eten. Behalve de kinderen van de flesjes dienst die bij 2 en 3 zaten (Meg en ik dus).

 

woensdag:

BUITENSPEELDAG!!! De juf had gisterennacht een migraineaanval gehad en was vandaag niet op school :-( . We werden over de klassen verspreid. Het tweede lesuurtje mochten we buiten spelen en voor de kinderen die in het tweede werden gezet was er nog een uurtje extra (met de speeltijd ertussen). Er was een springkasteel en we mochten allemaal leuke spelletjes meenemen zoals: steps, hoverboard, rolschaatsen, skateboard,...!

 

donderdag:

Vandaag hadden Brent en Kaat actua en M-J had getrakteerd voor haar verjaardag met cupcakes (ze waren heel lekker). Ook van donderdag weet ik niet meer veel. Alleen dat het erg warm was. Waarschijnlijk zie je in de foto’s dingen die ik niet gezegd heb, sorry daarvoor.

 

vrijdag:

We begonnen de dag met een W.O.-herhaling en daarna de toets -ik hoop dat die voor iedereen goed ging!- en net voor de middagspeeltijd hebben we alles klaar gelegd voor knutselen na de middag.  We hebben ons laten inspireren door Nikki de Saint Phalle en haar nana’s. Hieronder staan ook daar nog een paar foto’s maar niet geweldig veel. Op het einde van de dag trakteerde ook Dinand ons op heerlijke cake.

 

Ik hoop dat jullie veel leesplezier hebben gehad aan mijn verslag!

Groetjes Liese


agenda