Ik ga jullie meer vertellen over de gebeurtenissen van deze week. Als je benieuwd bent, lees hieronder dan zeker verder!

Laten we beginnen met maandag!

We begonnen de dag met proefjes. Die proefjes waren supertof! We deden een ei in een glazen fles en het ei ontplofte! We maakten ook een lavalamp. Daarin deden we zout en het leek alsof er allemaal kleine zoutwormpjes in zaten. Het vierde uur gingen we voor het schoolfeest oefenen. Dit was best spannend voor mij want ik kende het dansje nog niet. Kaat en Fleur hebben mij toen het dansje aangeleerd. Het laatste uur gingen we paaskaarten maken.

Na maandag komt dinsdag!

Voor de speeltijd kregen we wat info waarom wij de sponserloop hebben gedaan.Waarvoor we eigenlijk geld  hebben ingezameld. Voor de middag deden we nog een uurtje spelling. We begonnen met werkwoorden 5 waar we donderdag dictee van hadden. Het laatste uurtje hadden we turnen. We gingen oefenen voor kopjerol met 2.

Daarna komt woensdag!

De juf meldde ons dat ze een toets Frans voor ons in petto had. Daarna deden we W.O., die les ging over de aarde hoe en waar de aardbevingen ontstonden. We deden ook wiskunde maar dat is zo gewoon geworden dat het speciaal is als we het een keer niet krijgen.

Voor vrijdag komt donderdag!

We begonnen de dag met een toets van wiskunde. Nadat onze hersenen uitgeput waren van al dat wiskundig gedoe mochten onze oren hun werk gaan doen bij de luistertoets. Daarna kan je wel raden wat we hebben gedaan: wiskunde!

Aan het einde van een schoolweek hoort vrijdag natuurlijk!

We startten de dag met de actua van Laurien en Nelle. Die was zeer interessant. Daarna gingen we met taal allemaal tovertrucjes uitproberen. Dat was ook superleuk! Maar toen deden we 2 uur wiskunde, oh nee. We eindigden met nog een keer te oefenen voor het schoolfeest, ik deed het dansje voor de eerste keer op muziek.

Het waren 5 superleuke dagen! Ik hoop dat ik jullie digitaal iets meer heb kunnen vertellen over deze week.


agenda