Hoi iedereen, deze week was ik (Nelle) aan de beurt om een verslagje van de klas te maken. Ik weet niet meer zo heel goed wat we hebben gedaan, maar de belangrijkste dingen weet ik nog. Deze week kregen we ons liedje van het schoolfeest al te horen, iedereen is er blij mee. Lees dus zeker verder!


Maandag begonnen we de dag met een toets schrijven. Hij ging over een krantenartikel dat we zelf moesten schrijven. Namiddag hadden we programmeren met juf Truus. We moesten een verhaaltje nadoen met de ozobot. Terwijl de eerste groep programmeren bezig was deed de andere groep WO. Eerst moesten ze iets verbeteren van de vorige les en daarna deden ze een proefje met een vulkaan die uitbarstte. Bij de 2de groep die WO moesten doen, lukte het proefje al wat minder goed, dat kwam omdat het al 1 keer gebruikt was. Jammer maar helaas heb ik alleen fotos van de minder gelukte vulkaanuitbarsting. En daarna gingen we naar huis.

 

Dinsdag gebeurde er niet zo heel veel. Voormiddag hadden we gewoon les. Namiddag hadden we tutorlezen. Ik weet niet meer zo goed wat we na tutorlezen deden. Na de zoempauze hadden we turnen. Toen was de dag voorbij en konden we naar huis.


Woensdag begonnen we met een lange taalles van 6 pagina‚Äôs over signaalwoorden. Na de speeltijd gingen we na een lange periode weer schaatsen, dat was superleuk. Het liefst ga ik elke maand schaatsen i.p.v zwemmen. en zo was de dag weeral snel voorbij gegaan.

 

Donderdag hadden we zoals gewoonlijk een dictee. En namiddag gingen we werken aan ons eigen project. Omdat we geen turnen hadden, maakten we de lange taalles van woensdag af.

 

Vrijdag begonnen we met een toets wiskunde. Die liep door tot na de speeltijd. Na de middag hadden we Vaneigens, dat is een toneeltje dat we moesten voorbereiden. Het gaat over een gezin dat aan een tafel zit en alleen voor zich kijkt en tegen elkaar praat Dit deden we bij juf Leen. Toen we daarmee klaar waren, gingen we terug naar de klas en oefenden we nog even voor het schoolfeest.Zo konden we met een gerust hart aan het weekend beginnen.

 

Groetjes van jullie verslaggever Nelle.


agenda