Deze week ben ik de kanjer en ik zal jullie vertellen over de week.                 

MAANDAG: Het was een speciale dag want Laurien was jarig. Ze trakteerde op lekkere cake. We kregen ook een nieuw thema bij W.O. Het ging over onze blauwe planeet. Super interessant!

 

DINSDAG: Het was maar een gewone dag. We kregen een paar lessen van de juf en we kregen een les turnen. Maar we moesten ook nog een toets begrijpend lezen maken.

 

WOENSDAG: Vandaag was het niet zo speciaal buiten dat we een toets taalbeschouwing hadden. Het was vandaag ook ijskoud buiten. Brrrrrrr. Gelukkig zaten we lekker warm binnen. De juf had wel een verrassing. We gaan volgende week woensdag schaatsen!

 

DONDERDAG: Het was vandaag complimentendag.We moesten allemaal complimenten over elkaar schrijven in een grote duim. Er waren ook overal slingers!

We moesten ook een toneeltje doen dat over liefde ging.  De jongens moesten zelfs de meisjes een kus op de wang geven!!!

 

VRIJDAG: Het was vandaag carnaval op school. Iedereen kwam verkleed: bijvoorbeeld als een banaan, een wielrenner, een emoji en de juf als Wonder Woman.

We hebben op het einde van de dag een carnavalfeest gehouden. Dat was echt super tof! (de foto’s zijn een beetje wazig omdat iedereen aan het bewegen was).

 

Hopelijk vonden jullie mijn verslag leuk. Bedankt voor jullie aandacht!

Ruben


agenda