Deze week was ik (Laurien) aan de beurt om ‘kanjer van de week’ te zijn. Als je wilt weten wat wij deze week hebben gedaan, mag je verder lezen!

Maandag kwamen we na een weekje rusten terug in school en begonnen we meteen met de lessen. Meg vierde ook haar verjaardag in de klas. We kregen lekkere cake! In de namiddag kregen we terug na een lange tijd programmeren. Juf Truus gaat vanaf nu deze lessen geven i.p.v meester Koen.

Dinsdag hadden we controledictee, op het einde van de dag hadden we ook nog turnles van meester Jeroen en daar leerde hij ons hoe we goed konden scoren bij basketbal.

Woensdag was het maar een kort dagje maar dat betekent niet dat we geen toets kregen want we kregen van Juf Liesbeth een toets van Frans, hopelijk heeft iedereen goede punten gekregen.

Donderdag was het een drukke dag want we gingen naar de Danone Nations Cup. Dat is het grootste internationale voetbaltoernooi voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. Samen met het vijfde leerjaar gingen we met de bus naar Genk. Er waren ook nog andere scholen aanwezig. Het was een leuke voormiddag. Na de middagpauze, toen onze boterhammetjes op waren,  gingen we ook nog naar de bibliotheek om boeken te halen voor een project dat we moeten doen voor school. We sloten de dag af met een turnles waarbij ook een balsport aan bod kwam, namelijk basketbal.

Tenslotte hadden we vrijdag zorgdag, dus moesten we niet naar school! Dan maar genieten van het mooi zonnetje.

Hopelijk weten jullie nu wat meer over wat wij deze week hebben gedaan en vonden jullie het leuk om te lezen.

 

 


agenda