Deze week is mijn verhaaltje van de week aan zet. Hierin komen alle leuke dingen in te staan. Lees het, dan weet je het!

 

Maandag

Maandag zijn we naar PMD geweest. We konden daar kiezen tussen de richtingen:  Latijn, Moderne, wetenschappen, STEM en techniek. Ik heb Latijn en Moderne gedaan. Ik vond het heel leuk. Daarna hebben we Liese haar verjaardag gevierd met hele lekkere pannenkoeken.

 

Dinsdag

Dinsdag was het “Dikketruiendag”. We moesten allemaal in het groen gekleed naar school komen en moesten plantjes zaaien in onze fles die we kapot geknipt hadden. Ik, als kluns, heb natuurlijk weer wat stoms gedaan. Ik heb in mijn vinger gesneden. Daarnaast hadden we nog een taaltoets.

 

Woensdag

We deden een taaltoets en een herkansingstoets van Frans.

Dankzij de verjaardag van Sander en Niel werd de dag goed afgesloten. En de traktatie van Sander was ook om van te dromen. Daarna zijn we gaan zwemmen.

Wat een TOPDAG!

 

Donderdag

Donderdag was het echt een toetsendag. We hadden de hele zware toets van S.O. maar dictee ging wat gemakkelijker. Vervolgens hadden we de LVS-toetsen van wiskunde. De juf had ons op voorhand gewaarschuwd dat we die deze week nog moesten doen.

 

Vrijdag

Onze superlieve juf Liesbeth had voor ons de toets van rekenen uitgesteld omdat we de hele week zoveel toetsen moesten maken en zo hard gewerkt hadden.

Maar de LVS van spelling deden we wel nog. Namiddag hadden we met juf Leen video’s van Vaneigens bekeken en die een heel klein beetje geleerd. Het waren hele grappige video’s.Ik heb mijn verslagje van deze topweek gemaakt. Ik hoop dat jullie het ook nog een topverslag vinden!


agenda